Condair Cp3mini

Condair CP3 Mini PD si PR

Condair Cp3mini

Umidificatorul Condair Cp3mini este dotat cu un generator de abur deservit de un sistem automat de umplere si golire, respectiv de un sistem electronic de comanda cu afisaj alfanumeric si taste de programare.
Incalzirea apei, respectiv aburul se realizeaza intr-un cilindru cu ajutorul unor electrozi imersati in apa si alimentati cu curent electric.

Condair Cp3mini se executa in 2 variante: modelele PD2 si PD4 sunt concepute pentru introducerea aburului in sistemul de ventilatie, iar modelele PR2 si PR4 sunt dotate cu ventilator in vederea introducerii aburului direct in aerul incaperii.

In timpul functionarii umidificatorul executa automat toate ciclurile functionarii in raport cu comenzile programate de utilizator, ceea ce presupune o racordare permanenta la sursa continua de apa, de canalizare si de curent electric.

Calitatea apei utilizate este apa potabila de la retea cu conductivitate intre 125-1250 µS/cm (microSiemens/centimetru) si duritate totala intre 10-40°fH (grade franceze) sau 5,6-22,4°dH (grade germane).

Inainte de achizitionare solicitati buletin de analiza al apei de la un laborator de specialitate !

Umidificatorul poate functiona in regim proportional sau ON/OFF.
Condair Cp3mini este dotat cu controler intern si poate accepta semnal de comanda proportional de la senzori de umiditate. Exista totodata si posibilitatea conectarii unor limitatoare de functionare intr-un lant de siguranta.

Debitul de abur produs de umidificatoarele Condair Cp3mini PD2 sau PR2 este de 2kg/h, iar debitul umidificatoarelor Cp3 mini PD4 sau PR4 este 4kg/h, conform tabelului cu datele tehnice, fara posibilitatea cuplarii lor in sisteme Master-Slave.

Date tehnice Condair CP3 mini - 2014

Descarca