Condair EL

Umidificatorul Condair EL este un generator de abur echipat cu electrozi, asistat de un sistem de comanda electronic.

Functionarea Condair EL este deservita de un sistem automat de umplere cu apa si golire, respectiv de un sistem de comanda a functionarii cu afisaj alfanumeric avand posibilitate de setare a parametrilor de comunicare, de comanda si de functionare.
Aburul produs este steril, oferind astfel multiple posibilitati de utilizare incepand cu institutii sanitare pana la unitati industriale sau spatii de confort.

Aburul generat de Condair EL poate fi introdus in sistemul de ventilatie centralizat al cladirii sau poate fi difuzat direct in aerul incaperii cu ajutorul unui cap ventilator special.
Fiind dotat cu un controller intern, Condair EL accepta semnale de comanda proportionale de la senzori de umiditate sau de la BMS.
Pentru marirea sigurantei functionarii exista posibilitatea conectarii intr-un lant de siguranta ale unor limitatoare de functionare, care sa opreasca functionarea umidificatorului in cazul atingerii unor valori prestabilite, cum ar fi in cazul scaderii presiunii aerului in tubulatura de ventilatie, in cazul atingerii unor umiditati sau temperaturi limita, in cazul opririi ventilatorului centralei de ventilatie, etc.

Calitatea apei utilizate este apa potabila netratata de la retea, cu conductivitate intre 125-1250 µS/cm (microSiemens/centimetru) si duritate totala intre 10-40°fH (grade franceze) sau 5,6-22,4°dH (grade germane).

Inainte de achizitie verificati calitatea apei la laboratoarele competente !

Umidificatoarele Condair EL se produc in 2 variante:
– unitati simple (cu 1 cilindru de abur / unitate) avand diferite capacitati incepand cu 5kg/h pana la maximum 45kg/h, care pentru obtinerea debitelor de pana la 90, 135, 180kg/h se livreaza cu 2-3-4 unitati interconectabile intr-un sistem Master-Slave, sau
– unitati duble (cu 2 cilindri de abur / unitate) care pot produce diferite capacitati de abur incepand cu 50kg/h pana la 90kg/h.